Dorohoi News Logo

Bărbat din Dorohoi găsit fără suflare într-un apartament din cartierul Plevna - FOTO

Barbat mort in casa_Dorohoi_02

Detașamentul de Pompieri Dorohoi a fost solicitat marți, 3 iunie 2014, în jurul orei 19:50, prin serviciul de urgență 112 pentru a debloca ușa unui apartament situat pe strada Iasomiei din Dorohoi.

La fața locului s-a deplasat un echipaj mixt de poliție, o ambulanță și un echipaj al pompierilor care au fost înștiințați de vecini de faptul că bărbatul care locuia în acel apartament nu a mai fost văzut de ceva timp și din apartament venea un miros urât.

Aceștia au deblocat ușa apartamentului situat la etajul 2, în blocul M13, de pe strada Iasomiei din Dorohoi, unde l-au găsit pe Cezar G. în vârstă de 60 de ani, care se afla întins pe podea, fără suflare. Conform primelor date, acesta stătea în chirie în acel apartament, proprietarul fiind Marius G.

„Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe, de unde s-a luat decizia de a se interna la chirurgie, la ATI. Acesta a fost transferat de la UPU la ATI. La ATI, nu a răspuns la măsurile de resuscitare și s-a constatat decesul”, a declarat pentru Dorohoi News, dr. Sabău Ștefan, medic de gardă la secția Chirurgie, din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web