Dorohoi News Logo

Consilierii locali se întrunesc astăzi în ședință extraordinară - Vezi ordinea de zi!

sedinta extraordinara

Consilierii dorohoieni se întrunesc joi, 5 iunie 2014, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi.

Ședința va avea loc la ora 11:00, la Cabinetul Primarului Municipiului Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local al Municipiului Dorohoi.
2.Proiect de hotarare privind   aprobarea trecerii din inventarul domeniului privat in inventarul domeniului public a unor bunuri si predarea acestora catre S.C. NOVA APASERV S.A. Botosani, in vederea administrarii, exploatarii si intretinerii, pe durata concesiunii serviciilor de apa, epurare si canalizare, prin Act aditional la Contractul de delegare de gestiune, inregistrat la nr. 12.399/11.08.2010.
3. Proiect de hotarare privind numirea a trei reprezentanti ai Consiliului Local Municipal Dorohoi, respectiv, un reprezentant in comisia de concurs, un reprezentant in comisia de solutionare a contestatiilor si un reprezentant membru supleant, in vederea desfasurarii cincursului pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Municipal Dorohoi.
4.Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Pietelor si Targului din Municipiul Dorohoi, in conditii de autofinantare, aprobat prin HCL nr. 44/31.07.2008.
5. Proiect de hotarare privind aprobare indicatori tehnico-economici pentru "Amenajare  cale de acces la blocurile EI-E4 situate in Municipiul Dorohoi, str. Duzilor." (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web