Dorohoi News Logo

Vezi ce au hotărât consilierii locali în ședința extraordinară de astăzi 5 iunie

Sedinta Consiliul local Dorohoi

Consilierii dorohoieni s-au întâlnit miercuri, 5 iunie 2014, începând cu ora 11:00, la Primaria municipiului Dorohoi, într-o şedinţă extraordinară.

La această ședință au participat 12 consilieri, care au dezbătut proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Toate proiectele au fost discutate şi aprobate mai puțin proiectul de hotărâre de la punctul 2, privind aprobarea trecerii din inventarul domeniului privat in inventarul domeniului public a unor bunuri si predarea acestora catre S.C. NOVA APASERV S.A. Botosani, in vederea administrarii, exploatarii si intretinerii, pe durata concesiunii serviciilor de apa, epurare si canalizare, prin Act aditional la Contractul de delegare de gestiune, inregistrat la nr. 12.399/11.08.2010.

Acest proiect important pentru municipiul Dorohoi și anume dezvoltarea stației de epurare, fiind proiectul principal pentru care a fost convocată această ședință. Proiectul a fost amânat pentru o ședință ulterioară deoarece la această „întâlnire” nu a fost o prezență minimă pentru a putea fi pus în discuție, respectiv 13 consilieri. Din câte se pare, până la ședința ordinară a lunii iunie, se va mai organiza o ședință extraordinară în care se va încerca punerea în discuție a acestui proiect.

La proiectul de hotărâre de la punctul 3, în urma propunerilor și a votului exprimat, consilierii au hotărât ca reprezentanți ai Consiliului Local Municipal Dorohoi în vederea desfășurării concursului pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Municipal Dorohoi:

Comisia de concurs – Dănilă Sorin
Comisia de soluționare a contestațiilor – Ciurciun Corneliu
Membru supleant – Lazăr Alexandru

Proiectele de hotărâre care au fost dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, au fost:

1. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local al Municipiului Dorohoi.
2.Proiect de hotarare privind   aprobarea trecerii din inventarul domeniului privat in inventarul domeniului public a unor bunuri si predarea acestora catre S.C. NOVA APASERV S.A. Botosani, in vederea administrarii, exploatarii si intretinerii, pe durata concesiunii serviciilor de apa, epurare si canalizare, prin Act aditional la Contractul de delegare de gestiune, inregistrat la nr. 12.399/11.08.2010.
3. Proiect de hotarare privind numirea a trei reprezentanti ai Consiliului Local Municipal Dorohoi, respectiv, un reprezentant in comisia de concurs, un reprezentant in comisia de solutionare a contestatiilor si un reprezentant membru supleant, in vederea desfasurarii concursului pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Municipal Dorohoi.
4.Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Pietelor si Targului din Municipiul Dorohoi, in conditii de autofinantare, aprobat prin HCL nr. 44/31.07.2008.
5. Proiect de hotarare privind aprobare indicatori tehnico-economici pentru "Amenajare  cale de acces la blocurile EI-E4 situate in Municipiul Dorohoi, str. Duzilor." (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web