Dorohoi News Logo

Vezi ce proiect de hotărâre bagă consilierii locali într-o nouă ședință extraordinară

sedinta

Consilierii dorohoieni se întrunesc vineri, 6 iunie 2014, într-o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi. Ședința va avea loc la ora 13:00, la Cabinetul Primarului Municipiului Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.

Reamintim că acest proiect a fost amânat deoarece la ședința extrordinară ce a avut loc joi 5 iunie, nu a fost o prezență minimă pentru a putea fi pus în discuție, respectiv 13 consilieri.

Proiectul de hotărâre care va fi dezbătut și supus la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, aste:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii din inventarul domeniului privat in inventarul domeniului public a unor bunuri si predarea acestora catre S.C. NOVA APASERV S.A. Botosani, in vederea administrarii, exploatarii si intretinerii, pe durata concesiunii serviciilor de apa, epurare si canalizare, prin Act aditional la Contractul de delegare de gestiune, inregistrat la nr. 12.399/11.08.2010.

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web