Dorohoi News Logo

Primăria Municipiului Dorohoi solicită Nova Apaserv, revizuirea măsurii abuzive de întrerupere a furnizării apei potabile

apa

Cetăţenii semnalează Primăriei Municipiului Dorohoi măsura abuzivă a S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani de a întrerupe furnizarea apei potabile şi/sau limitarea furnizării acesteia ca durată, măsură aplicată întregului bloc/scări de bloc.

Primăria Municipiului Dorohoi este în asentimentul majorităţii cetăţenilor municipiului care îşi achită la termen facturile la operatorul serviciului de furnizare şi distribuire a apei potabile şi care din cauza unor rău platnici sunt privaţi de a beneficia de acest serviciu.

Ca urmare solicităm S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani revizuirea măsurii abuzive de întrerupere/limitare a furnizării apei potabile aplicată întregului bloc/scări de bloc întrucât considerăm că recuperarea datoriilor trebuie să se facă în condiţiile legislaţiei în vigoare şi nu prin limitarea accesului la acest serviciu public care în această perioadă de vară este strict necesar.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web