Dorohoi News Logo

Câştigătorii concursurilor profesionale ale ISU organizate pe stadionul „Brazi” din Dorohoi

Câştigătorii concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urge

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat astăzi, 12 iunie 2014, pe stadionul “Brazi” din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La start s-au aliniat şase echipaje, formate din membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Hilişeu Horia, Şendriceni, Darabani, Bucecea, Cordăreni, Văculeşti, precum şi un echipaj al Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. Modern Calor S.A. Botoşani.

Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respectiv pista cu obstacole pe 100 m,  ştafeta de 4 x 100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie.

În urma desfăşurării competiţiei, locul I a fost obţinut de echipajul SVSU Darabani. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat echipajul SVSU Văculeşti, în timp ce premiul III a fost adjudecat de SVSU Cordăreni.

Echipajele care au urcat pe podium au fost premiate de către Consiliul Judeţean Botoşani.

În calitate de câştigători ai etapei judeţene, echipajul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă  Darabani şi cel al S.C. Modern Calor S.A vor reprezenta judeţul Botoşani la etapa interjudeţeană a concursului, care se va desfăşura la Vaslui, luna viitoare.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web