Dorohoi News Logo

Spectacol nocturn la Pomîrla Vezi detalii!

Spectacol nocturn la Pomîrla

Comuna Pomîrla sărbătorește duminică 15 iunie HRAMUL BISERICII „DUMINICA TUTUROR SFINȚILOR” începând cu orele 14:00 si pana la miezul nopții când manifestările se vor încheia cu un frumos foc de artificii.

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomîrla ne-a transmis programul zilei împreună cu o scurtă declarație despre evenimentul local: „Este o zi pe care comunitatea o așteaptă cu mult drag, o zi în care biserica sărbătorește bicentenarul. Încercăm să marcăm acest moment cu un spectacol folcloric deosebit ce va avea loc în amfiteatrul comunal Prof. univ. dr. Gica Grădinariu. Adresăm pe această cale o invitație tuturor celor care vor să ne fie alaturi la acest frumos eveniment".

Programul manifestărilor:


Intre orele 14:00 -16:00 copiii se vor bucura de facilitățile oferite de Parcul de distracții Lichiardopol iar pe scena amfiteatrului elevi ai Liceului de Artă Botoșani vor prezenta un program artistic .

In nocturnă începand cu orele 21:00 vor evolua:
- Fanfara Cordăreni
- Ansamblul artistic „Străjerii Bucovinei" Pojorâta , județul Suceava
- Marius Zgaianu - îndrăgitul rapsod bucovinean
- Ansamblul de dansuri „Cordăreanca" - comuna Cordăreni
- Ansamblul de dansuri „Lozneanca"- comuna Lozna
- Frații Miclescu - Suceava


Posibil să avem oaspeți speciali înainte de miezul nopții - îndragita trupă Fără Zahăr

- Ora 24:00 - foc de artificii

 

 

Vă așteptăm!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web