Dorohoi News Logo

Amintiri despre trecut – „Dorohoiul de altădată” - Complex de deservire - VIITORUL

Prezent si trecut

Îşi mai aminteşte cineva cum era zona redată de fotografie, în trecut ? Trecut pe care, unii dintre noi, îl vor regăsi în minte şi suflet sub formă de amintiri.

Ochiul cititorului de astăzi poate surprinde evoluţia unui „colţ” a oraşului, ca urmare a campaniei de reconstituire a istoriei oraşului, prin fotografie – „Dorohoiul de altădată”, prin care, prof. Ilarion Mandachi, Roşca Velea Alexandru şi Marius Petrescu, continuându-şi căutările, din dorinţa de a recompune trecutul, au pus la dispoziţia redacţiei Dorohoi News această nouă imagine „recuperată”, imagine în care regăsim Complexul de deservire, care a aparţinut Cooperativei meşteşugăreşti Viitorul. Artera polariza viaţa comercială a urbei, aflându-se în apropierea pieţei centrale. Avem astfel posibilitatea, să povestim cu dor şi nostalgie, noii generaţii, azi, când suntem faţă în faţă cu TIMPUL, despre trecutul acestor locuri.

Solicităm acelor cititori, care deţin fotografii, vederi, cărţi poştale, cu aspecte ale trecutului istoric al oraşului, să le trimită pe adresa redacţiei, pentru a fi făcute publice. (Marius P.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web