Dorohoi News Logo

Intervenție a elicopterului SMURD la Dorohoi: Bărbat din Saucenița transportat de urgență la Iași - FOTO

Elicopter SMURD la Dorohoi_04

Un bărbat din Saucenița a fost transportat de urgență la Iași după ce a suferit un infarct miocardic acut. Gheorghe P., în vârstă de 68 de ani, din Saucenița, a fost adus la Spitalul Municipal Dorohoi în dimineața zilei de miercuri, 18 iunie 2014.

După ce medicii au stabilit diagnosticul, s-a solicitat transferul la Iași, de unde a primit acceptul și s-a trimis către Dorohoi un elicopter SMURD pentru transport.

Ulterior pompierii dorohoieni au fost solicitați pentru a asigura zona în care va ateriza elicopterul și anume suprafața Stadionului Municipal Dorohoi „1 Mai”. Aceștia s-au deplasat prompt la fața locului și au luat toate măsurile corespunzător procedurilor.

„Detașamentul de Pompieri Dorohoi a fost solicitat prin apelul de urgență 112 pentru asigurarea zonei probabile de producere a unei situații de urgență la aterizarea și decolarea elicopterului SMURD Iași care a preluat un pacient de la Serviciul de Ambulanță.”, a declarat pentru Dorohoi News, maior Sorin Barbacariu, comandant Detașament Pompieri Dorohoi.

În jurul orei 10:00, Gheorghe P. a fost adus de la Spitalul Municipal Dorohoi de către o ambulanță, sub asistență medicală de specialitate și transferat în elicopterul SMURD. După efectuarea procedurilor de siguranță elicopterul a decolat în jurul orei 10:25. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web