Dorohoi News Logo

Imagini șocante surprinse într-o cofetărie din Suceava! Scena s-a petrecut sub privirile îngrozite ale clienţilor

femeie batuta

Imagini şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere video ale unui pub din Areni - municipiul Suceava, aşa-zisa cofetărie studenţească, o tânără fiind bătută cu sălbăticie de către fostul ei iubit, de faţă cu zeci de clienţi care se aflau la acea oră în local.

De altfel, înregistrările video au fost principala probă a anchetatorilor, care l-au trimis în judecată pe principalul suspect: Bogdan Andrei Nastasi, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Suceava, fostul iubit al Dianei Maloş, tânăra de 18 ani, "Miss Vacanţa de la OTV", găsită spânzurată în 2008, într-un copac din spatele Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” din centrul Sucevei, scrie monitorulsv.ro

Nastasi a fost trimis în judecată zilele trecute de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, chiar dacă victima agresiunii, o tânără din Salcea, nu a depus plângere împotriva agresorului.

Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, procurorii l-au dat pe mâna judecătorilor pe Nastasi pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii şi liniștii publice. Potrivit actului de sesizare a instanței de judecată, tânărul în vârstă de 27 de ani şi victima sa au avut o relație de aproximativ o lună,  după care fata a început să se vadă cu un alt băiat.

Pe data de 14 mai 2014, victima se afla împreună cu noul ei prieten şi o amică în pub-ul „Stude Cafe”, când în local şi-a făcut apariţia inculpatul, care i-a cerut fostei iubite pe un ton imperativ să iasă afară cu el. Fata a refuzat, iar în acel moment, Bogdan Andrei Nastasi s-a năpustit asupra victimei. "A lovit-o cu pumnul în zona feței,  după care a prins-o de păr şi a tras-o de pe scaun, târând-o de păr prin faţa barului, înspre baie. La un moment dat, s-a oprit şi a lovit victima, care se afla la podea, cu pumnul în zona capului şi cu piciorul în zona abdomenului", este un prim episod al agresiunii.

Anchetatorii spun că la ora la care s-au petrecut scenele violente (în jurul orei 20.00), în local se aflau aproximativ 20 de clienţi, dar nici unul dintre aceştia nu a avut curaj să intervină.

O angajată a încercat să-l oprească pe inculpat, moment în care, profitând de această situaţie, tânăra bătută s-a ridicat şi s-a îndreptat dezorientată spre masa la care se aflau prietenii ei. "Inculpatul a urmat-o şi, în zona mesei, i-a aplicat din nou mai multe lovituri violente cu pumnul în zona capului, victima dezechilibrându-se şi căzând peste mobilierul din bar şi la podea, unde a rămas în stare de semiconştienţă mai mult timp”, se mai arată în rechizitoriul procurorilor. Sursa: realitatea.net

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web