Dorohoi News Logo

Bărbat din Dorohoi și alte două persoane rănite, după ce s-au răsturnat cu maşina la Mileanca - FOTO

Accident la Mileanca_02

Trei persoane au ajuns, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean după ce au fost implicate într-un grav accident ce s-a produs în localitatea Mileanca.

Şoferul unui autoturism Dacia Logan, Adrian P., de 34 de ani, din localitatea George Enescu, se deplasa pe drumul judeţean din localitatea Mileanca, acoperit cu pietriş, iar pe fondul vitezei a derapat, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, şoferul şi alţi doi bărbaţi, pasageri în maşină, unul de 26 de ani din Dorohoi, şi celălalt de 40 de ani, din comuna Georghe Enescu, au fost răniţi, suferind multiple traumatisme.

Toţi trei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul, Adrian P., a suferit un traumatism cranio-cerebral și o contuzie abdominală, însă cel mai grav a fost rănit pasagerul în vârstă de 40 de ani, el fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală și o fractură de șold drept.

Din câte se pare, șoferul s-ar fi urcat băut la volan, însă acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul. Sursa: stiri.botosani

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web