Dorohoi News Logo

Șocant! Bărbat găsit mort pe drumul Dorohoi – Botoșani, după ce a fost târât de un cal

Ambulanta

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Leorda, a avut parte de un sfârşit cumplit. Acesta a fost găsit, marţi dimineaţa, decedat pe marginea drumului naţional Botoşani-Dorohoi, la intrare în localitatea Sauceniţa, după ce a fost târât de un cal aproape un kilometru.

Constantin H. a mers în oborul din Dorohoi pentru a-şi cumpăra un cal. După ce a cumpărat animalul, bărbatul a pornit pe jos, către casă, înfăşurându-şi în jurul braţului stâng lanţul cu care era legat calul.

La intrare în localitatea Sauceniţa, animalul s-a speriat de maşinile care treceau pe şosea şi a luat-o la galop, târându-l, aproape un kilometru, şi pe bărbat, care nu a mai apucat să desfacă lanţul.

Un trecător l-a găsit pe bărbat zăcând pe marginea drumului, plin de sânge, şi a sunat la 112, dar cadrele medicale de pe ambulanţă, sosite la faţa locului, nu au putut decât să constate decesul. Sursa: stiri.botosani

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web