Dorohoi News Logo

Au început activităţile şcolii de vară la Centrul de zi pentru copii „Jurjac” Dorohoi

Centrul-de-zi-Jurjac-Dorohoi

Săptămâna aceasta au început activităţile şcolii de vară de la Centrul de zi pentru copii „Jurjac” din Dorohoi. Personalul centrului şi voluntari vor avea ore pe parcursul vacanţei cu cei 100 de copii înscrişi. Copiii sunt împărţiţi în patru serii a câte 25 de copii cu vârste între 6 şi 12 ani şi provin de la toate şcolile din oraş, iar programul activităţilor are loc între orele 10:00 şi 15:00.

Fiecare serie va urma cursuri două săptămâni, timp în care copiii vor face karaoke, activităţi în bucătărie, aerobic, desen, cursuri de engleză, lectură, quiling şi ore pentru pregătirea temelor de vacanţă. „Activităţile de la centru sunt importante pentru socializare, ocuparea timpului liber, părinţii sunt încântaţi, iar în patru ani de când am deschis şcoala de vară numărul copiilor înscrişi a crescut”, a menţionat Radu Surdu, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială, potrivit monitoruldebotosani.

Voluntarii care se ocupă de copii sunt elevi de liceu şi profesori de la şcolile dorohoiene. Cursurile şcolii de vară se vor încheia la sfârşitul lunii august.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web