Dorohoi News Logo

Lucrările la Pietonalul Grigore Ghica din Dorohoi vor începe cât mai curând. Vezi ce zic autoritățile!

Dorohoi_Modernizare Pietonal

După cum toți cetățenii Dorohoiului au văzut, municipiul începe să prindă contur, lucrările efectuate în cadrul proiectului „Reabilitare și Modernizare Urbană în municipiului Dorohoi” având deja rezultate vizibile.

Deși mai sunt multe lucrări de efectuat, autoritățile susțin în continuare faptul că municipiul Dorohoi va deveni mândria județului, acesta trecând prin modificări radicale transformându-se într-una dintre cele mai cochete localități din țară.

Modernizarea Pietonalului Grigore Ghica, una din cele mai ambițioase reabilitări este și cel mai așteptat obiectiv pentru dorohoieni, acesta fiind programat pentru finalizare în 2015.

„După ce se vor termina lucrările la parcarea din zona centrală, constructorul va începe lucrările și la Pietonalul Grigore Ghica. Această lucrare a rămas un pic mai în urmă pentru că, în opinia mea, nu merita să fie „dezvelită” și făcută la grabă. Sunt convins că va ieși o lucrare bună”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Tot în amenajarea ambițioasă a acestei zone intră și cele trei parcuri din apropierea clădirii fostei primării.  Conform municipalității parcurile erau integrate în acest ansamblu, iar pentru faptul că sunt suprafețe mari care nu erau prinse în proiect acestea vor fi făcute separat. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web