Dorohoi News Logo

Polițistul local din Dorohoi găsit inconștient a fost lovit de o locomotivă. Acesta a fost transferat la Iași!

Gara Dorohoi

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii botoșăneni s-a stabilit că polițistul local în vârstă de 44 de ani, din Dorohoi, găsit inconștient lângă linia ferata din Gara Dorohoi a fost lovit de o locomotivă.

Se pare că bărbatul a fost agățat de scara exterioară a locomotivei, lovindu-se puternic la cap. acesta a fost transferat la o clinică de specialitate din Iași și va fi supus unei intervenții chirurgicale, potrivit stiri.botosani.

Reamintim faptul că Petru C., în vârstă de 44 de ani, din Dorohoi a fost găsit în dimineața zilei de joi, 17 iulie 2014, inconștient în apropierea liniei de cale ferată din Dorohoi zăcând plin de sânge, omul sunând la 112. Victima prezenta o rană la nivelul capului, acesta fiind în comă.

Conform conducerii Poliției Locale Dorohoi, Petru C. se afla în concediu, acesta urmând să se întoarcă la serviciu luni, 21 iulie 2014.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web