Dorohoi News Logo

Primim la redacţie: NOVA APASERV ne „jumuleşte” la buzunare

robinet_apa

Un cititor al publicaţiei noastre, semnalează un abuz (consideră acesta) al furnizorului de apă, pe care îl redăm alăturat:

„Vă rog pe această cale, să încercaţi să ne apăraţi interesele, în faţa S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani. Aceştia, după ce au pus la intrările în bloc anunţuri că urmează să se citească apometrele, în unele blocuri din Cartierul Plevna, la cei pe care nu i-au găsit acasă, au lăsat în uşă nişte „fluturaşi” pe care scrie: Citirea – verificarea semestrială a contoarelor de apă din apartamentul d-voastră nu s-a putut efectua.

Conform prevederilor metodologiei de facturare în condominii, începând cu această lună veţi fi facturat cu o cantitate din oficiu de 8,2  mc/pers/lună, fără posibilitatea de a vă declara consumul propriu. Recalcularea facturilor emise cu cantităţi din oficiu se va efectua numai după citirea – verificarea contoarelor pe bază de cerere şi cu achitarea unui tarif.

Este strigător la cer... unii care sunt câte 3-4 în casă au făcut cerere că unul e în Spania, altul e în Italia, altul e la casa de la ţară şi este trecut în acte doar unul. Cine e corect şi are pe toţi din casă declaraţi este automat mai PROST. Am căutat pe internet ce înseamnă „metodologie de facturare în condominii” şi mare lucru nu am înţeles. Unii avem (încă) servici, trebuie să stăm acasă obligat forţat să aşteptăm citirea apometrelor? Este normal aşa? Are acoperire S.C. NOVA APASERV S.A. pentru astfel de acţiune? Este legal aşa? Poate primim un răspuns de la Primărie - când se vor face controale în blocuri să se afle numărul exact de locatari declaraţi pentru fiecare apartament.

Cine se ocupă de asta? Nu am fost acasă... să se reprogrameze citirea, aşa ar fi normal. Azi am păţit-o eu şi alţii care nu au fost acasă, mâine urmaţi şi voi, alţii. Chiar suntem la cheremul lor? Aşa au primit ordin de la judeţ? Vă rugăm să luaţi atitudine domnule primar, să ne apăraţi interesele, ale noastre, ale tuturor!”


NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web