Dorohoi News Logo

Accident pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi: Ornament stradal și stâlp distrus de un autoturism - FOTO

Accident pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi_02

Accident de circulație produs în sâmbătă, 26 iulie 2014, în jurul orei 14:10, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în dreptul Bisericii „Sf. Vineri”.

Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism Volkswagen staționa în fața Bisericii „Sf. Vineri” și a plecat de pe loc virând stânga fără să se asigure și a acroșat un autoturism Ford care se deplasa pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, pe sensul de urcare.

Conform echipajului de poliție din cadrul Biroului Rutier Dorohoi sosit la fața locului, în primă instanță, vinovat este șoferul autoturismului Volkswagen care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc.

„Vom face cercetări pentru a stabili vinovatul și cauzele exacte în care s-a produs acest accident. Pentru o mai mare siguranță vom verifica și înregistrarea de pe camerele video amplasate în acea zonă”, au declarat polițiștii sosiți la fața locului. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web