Dorohoi News Logo

Bărbat preluat de elicopterul SMURD de la Dorohoi după ce a fost bătut într-un bar din Brăești

Elicopter SMURD la Dorohoi

Un bărbat din Brăești a fost transportat de urgență la Iași după ce a fost bătut de mai multe persoane la un bar din localitate. Constantin A. în vârstă de 36 de ani, din Brăești, a fost adus la Spitalul Municipal Dorohoi duminică, 3 august 2014.

După ce medicii au stabilit diagnosticul și l-au stabilizat, s-a solicitat transferul la Iași, de unde a primit acceptul și s-a trimis către Dorohoi un elicopter SMURD pentru transport.

Constantin A. a fost preluat de un echipaj SMURD de la Brăești, acolo unde a fost victima unei agresiuni și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi cu traumatism cranio-facial, în stare de comă, având diagnosticul de fractură dublă de mandibulă.

„Am avut sprijinul doctorului Curteanu de la Botoșani în a aduce de urgență elicopterul de la Iași. Bărbatul a fost echilibrat inițial de noi apoi a fost preluat de elicopterul SMURD și probabil va ajunge la clinica de maxilo-facială pentru rezolvarea problemei mandibulare sau la neurochirurgie pentru că este și un traumatism cranio-cerebral destul de sever.”,
a declarat pentru Dorohoi News, dr. Emilian Vamvu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Dorohoi.

În jurul orei 20:40, Constantin A. a fost adus de la Spitalul Municipal Dorohoi de către o ambulanță, sub asistență medicală de specialitate și transferat în elicopterul SMURD. După efectuarea procedurilor de siguranță elicopterul a decolat în jurul orei 21:00. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web