Dorohoi News Logo

Atenție! Nova ApaServ sistează astăzi furnizarea apei în Dorohoi pentru efectuarea unor lucrări. Vezi zonele afectate!

Sistare apa in Dorohoi

Nova Apaserv Dorohoi informează cetățenii municipiului Dorohoi că în cursul zilei de marți, 12 august 2014, apa va fi sistată în mai multe zone ale municipiului.

În urma problemelor pe care le întâmpinau cei de la Nova ApaServ la acest cot al conductei de apă, conducerea societății a decis intervenția pentru schimbarea unui cot al conductei în zona „Podul Botoșaniului”.

Începând de mâine, 12 august 2014, în jurul orei 08:00, se va întrerupe apa și se va interveni pentru schimbarea acestei piese, urmând ca lucrarea să fie finalizată și să se poată relua furnizarea apei către cetățeni în jurul orei 18:00.

Străzile afectate de această întrerupere pentru efectuarea lucrărilor sunt:

- Dimitrie Pompeiu
- Ștefan cel Mare
- Ștefan Airinei
- Cașin
- Olteniei
- Oituz
- Dobrogeanu Gherea
- George Enescu
- Plopilor
- Oborul Nou
- Miron Costin
- Gării
- Mihail Kogălniceanu
- Vasile Lupu
- Matei Basarab
- Solidarității
- Locomotivei
- Octavian Cotescu
- Traian
- Hatman Șendrea
- Aprodu Arbore

„Vom întrerupe apa marți începând cu ora 08:00, pentru ca cetățenii să beneficieze de apă la primele ore ale dimineții. Avem toate piesele necesare pentru această lucrare și am verificat și pregătit zona pentru ca să putem interveni. Rugăm pe cei care locuiesc sau își desfășoară activitatea în aceste zone să își facă rezervele necesare de apă. Sperăm ca lusrurile să decurgă normal și să reluăm furnizarea apei către cetățeni chiar mai repede de ora 18:00.”, a declarat pentru Dorohoi News, Cătălin Zaharii, şeful Nova ApaServ Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web