Dorohoi News Logo

Nova ApaServ continuă debranşările datornicilor: Peste 40 de case din Dorohoi lăsate fără apă

Debransari in Dorohoi_03

În vederea recuperării creanțelor, S.C. Nova Apaserv S.A. anunță faptul că vor continua campaniile de sistare a serviciului de alimentare cu apă la utilizatorii care înregistrează debite restante.

În acest sens, o echipă Nova ApaServ de la Botoșani, care se ocupă cu debranșările în tot județul s-a deplasat la Dorohoi pentru a sista furnizarea apei către datornici. Această echipă se va deplasa pe majoritatea străzilor din Dorohoi unde sunt restanțieri. Cei vizați pentru debranșare sunt cei care au peste trei facturi neachitate sau mai mult de 100 de lei datorie la furnizorul de apă.

Echipa Nova ApaServ care se ocupă cu debranșările, s-a deplasat luni, 12 august 2014, în cartierul Drochia din Dorohoi unde sunt 47 de case cu un debit de 82000 lei.

„Pentru reducerea soldurilor s-a format o echipă de debranșări de la județ care acționează în toate localitățile județului pentru recuperarea debitelor de la populație. Am debranșat ieri în Cartierul Drochia 47 de case care aveau datorii de 82000 lei. Acest gen de acțiuni vor continua până la diminuarea soldurilor.”, a declarat pentru Dorohoi News, Cătălin Zaharii, șeful Nova ApaServ Dorohoi.

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani precizează că rebranșarea utilizatorilor se efectuează doar după achitarea în totalitate a debitului restant, a taxei de rebranșare și eventualele cheltuieli necesare refacerii carosabilului.

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web