Dorohoi News Logo

Important: Nova ApaServ a reluat furnizarea apei în Dorohoi!

apa_robinet

Nova ApaServ Dorohoi informează cetățenii municipiului Dorohoi că s-au finalizat lucrările la avaria produsă în zona localității Brăești, la conducta de apă ce alimentează municipiul Dorohoi.

Datorită acestui lucru și a faptului că avaria nu a avut de amploare, iar ora la care s-a produs nu era o oră de maxim consum, dorohoienii care au rămas fără apă au fost doar cei care locuiesc în zone mai înalte din municipiul Dorohoi.

În jurul orei 15:00 avaria a fost rezolvată și s-a reluat furnizarea completă a apei către municipiul Dorohoi.

„Anunțăm cetățenii că a fost reluată furnizarea apei către municipiul Dorohoi începând cu ora 15:00. Ne cerem scuze cetățenilor care au fost afectați pentru disconfortul creat.”, a declarat pentru Dorohoi News, Cătălin Zaharii, şeful Nova ApaServ Dorohoi.

Reamintim că în cursul dimineții zilei de joi, 14 august 2014, apa a fost sistată în municipiul Dorohoi din cauza unei avarii produse în zona localității Brăești, la conducta de apă ce alimentează municipiul Dorohoi.

La fața locului s-a deplasat o echipă Nova ApaServ care a intervenit pentru remedierea cât mai urgentă a acestei avarii. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web