Dorohoi News Logo

Consilierii locali se întrunesc astăzi în ședință extraordinară - Vezi ordinea de zi!

sedinta extraordinara

Consilierii dorohoieni se întrunesc luni, 18 august 2014, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi.

Ședința va avea loc la ora 15:00, la Casa Municipală de Cultură Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului local al Municipiului Dorohoi.

2. Proiect de hotarare privind darea in folosinta gratuita a terenurilor de fotbal, a pistei de atletism si a vestiarelor din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai, situat in Dorohoi, str. 1 Decembrie, Clubul Sportiv FCM Dorohoi.

3. Proiect de hotarare privind aprobarea efectuarii de cheltuieli din bugetul local, in suma de 7000 lei pentru desfasurarea Festivalului Traditiilor Mestesugaresti Editia II organizat in perioada 29-31 august  2014.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea efectuarii de cheltuieli din bugetul local in suma de 2000 lei pentru desfasurarea evenimentului sportiv „Cupa municipiului Dorohoi la table" organizat in data de 18.09.2014.
          
5. Proiect de hotarare privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local al municipiului Dorohoi in Adunarea Generala a Asociatilor A.D.I „AQUA BOTOSANI" pentru aprobarea primirii de noi membri in Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „AQUA BOTOSANI" .

6. Proiect de hotarare privind asocierea Mun. Dorohoi cu comunele: Adaseni, Blandesti, Cosula, Cristinesti, Dimacheni, Gorbanesti, Lozna, Nicseni, Prajeni, Roma, Suharau, Vf.Cimpului si Vorniceni, in vederea aderarii acestora la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „AQUA" Botosani.

7. Proiect de hotarare privind incheierea contractului de prestari servicii de preluare, depozitare temporara, relocare si eliminare finala a deseurilor menajere.

8. Proiect de hotarare privind aprobarea contractarii unei finantari de valoare de 4.500.000 lei.
 (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web