Dorohoi News Logo

Dragnea l-a asigurat pe Alexandrescu că Dorohoiul va beneficia de un nou set de locuințe ANL - VIDEO

Dragnea l-a asigurat pe Alexandrescu că Dorohoiul va beneficia de un nou set de locuințe ANL - VIDEO

După ce în urmă cu aproximativ un an, în luna octombrie a anului 2013, autoritățile locale anunțau faptul că se fac demersuri pentru obținerea unei noi finanțări, necesare construirii unui nou set de locuințe ANL în Dorohoi, iată că lucrurile se concretizează.

Cu ocazia vizitei primului-ministru Victor Ponta și a vicepremierului Liviu Dragnea la Botoșani, se pare că municipiului Dorohoi a avut foarte mult de câștigat. După ce municipiul a beneficiat de semnarea unui contract de finanțare, primarul Dorin Alexandrescu a primit personal certitudinea din partea viceprim-ministrului Liviu Dragneacă va aproba pentru Dorohoi construirea unui nou set de 96 de apartamente ANL.

„Analizând solicitările noastre de la Dorohoi în ceea ce privește locuințele pentru tineri, viceprim-ministrul Liviu Dragnea a spus că va aproba pentru comunitatea noastră 96 de apartamente ANL. Nu știm dacă vor fi făcute toate odată sau că vor fi făcute în două reprize de 48 de locuințe pentru că asta vor stabilii cei de la ANL, unde se efectuează și licitațiile. Cel mai important totuși este faptul că în mod cert se vor mai construi 96 de apartamente ANL la Dorohoi.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Acesta a mai adăugat și faptul că Primăria și Consiliul Local Dorohoi vor preda amplasamentul, care este lângă celelalte locuințe ANL construite pe strada 1 Decembrie. „Vom preda amplasamentul și sunt convins că acolo se va profila un cartier foarte frumos.”, a conchis Dorin Alexandrescu. (Andrei B.)



Autor: DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web