Dorohoi News Logo

Primim la Redacţie - Un loc plin de bălării și gunoaie care provoacă dezgust - FOTO

Foto 1

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui dorohoian, a unui cititor al publicaţiei noastre, cu dorinţa de a fi publicată pe site-ul nostru.

Redăm integral acest text:

„Desi in ultimul timp orasul nostru e un adevarat santier, mai sunt locuri ce nu fac cinste nimanui. Nu ne referim la cladirile ruina din centrul targului, ci la locul unde se afla acum cativa ani o gradinita de copii, ceva mai la vale de fostul camin de fete din Cartierul Doja, unde in trecut a fost Scoala Israelita. Dupa cate am auzit, terenul ar fi fost luat in primire de un mostenitor, care, probabil, vrea sa-l vanda. Pana se va intampla acest lucru, aici nu este decat un loc plin de balarii si gunoaie care provoaca dezgust. Sper ca cei in masura sa faca ceva si pentru remedierea acestui lucru extrem de neplacut.”

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

Reamintim cititorilor noşti, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante, vă rugăm să ne contactaţi la Tel: 0740.711.811 sau Email: [email protected]

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web