Dorohoi News Logo

Un nou Centru Medical se va deschide în Dorohoi. Vezi când și unde! - FOTO

Centru Medical Natural Global la Dorohoi_02

Municipiul Dorohoi va avea un nou Centru Medical – „Centrul Medical Natural Global”, care va avea sediul în Dorohoi, strada Grigore Ghica nr. 38, vis-a-vis de Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi.

Centrul Medical Natural Global aparține de Fundația NATURAL GLOBAL, cu sediul în localitatea Brănești – Islaz, județul Ilfov, se ocupă cu servicii medicale și este autorizată de Ministerul Sănătății cu autorizația de funcționare nr. 60/31.07.2014.

Ceremonia de deschidere a centrului medical va avea loc sâmbătă, 23 august 2014, ora 11:00, iar pentru cetățeni va funcționa începând de luni, 25 august 2014, conform următorului program:

Luni - Vineri: 09:00-13:00 – 15:00-19:00.

Centrul medical va oferi inițial patru tipuri de servicii și anume electrocardiogramă, spirometrie, oscilometrie și ecograf. Până în prezent există o colaborare cu d-na doctor Alexandroaie Maria și asistent principal Ignat Elena, specialist în cardiologie.

Preturile ce vor fi practicate de Centrul Medical Natural Global sunt următoarele:

EKG – 25 lei
Oscilometrie – 15 lei
Spirometrie – 15 lei

Imediat după deschiderea centrului medical, vor fi împărțite aproximativ 1000 de pliante care conțin o reducere de 20% din prețul investigației. Pliantele pot fi găsite la sediul centrului medical. Totodată, reprezentanții fundației au anunțat faptul că se va stabili o zi în fiecare lună în care va face investigații gratuite pentru oamenii care au nevoie de acest lucru și nu își pot permite sau au venituri mici. Pentru acest lucru vor fi selectate anumite persoane și se va întocmi o listă.

Pe viitor, reprezentanții fundației au anunțat faptul că se dorește specializarea pe cardiologie și de ce nu, să aducă un Computer Tomograf.

Date contact:
Fax: 0318.176.754
Tel: 0757.178.478
E-mail: [email protected]
Web: www.naturalglobal.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web