Dorohoi News Logo

Centrul Medical Natural Global Dorohoi inaugurat cu slujbă religioasă și tăiere de panglică – VIDEO/FOTO

Deschidere Centru Medical Natural Global Dorohoi_24

Centrul Medical Natural Global a fost inaugurat sâmbătă, 23 august 2014, urmând ca pentru public să se deschidă începând de luni, 25 august 2014.

La ceremonia de deschidere au fost prezenți doi preoți din cadrul Protopopiatului Dorohoi, care au susținut o slujbă religioasă pentru sfințirea centrului medical. Totodată au mai participat și Cristian Ignat, șeful centrului, Dorin Birta, consilier local și delegat al primarului Dorin Alexandrescu, dr Maria Alexandroaie, asistent principal Ignat Elena , reprezentanți din cadrul primăriei Dorohoi și mulți alți invitați.

Acest centru medical va oferi inițial patru tipuri de servicii și anume electrocardiogramă, spirometrie, oscilometrie și ecograf.  Reprezentanții fundației au anunțat și la ceremonia de deschidere faptul că se va stabili o zi în fiecare lună în care va face investigații gratuite pentru oamenii care au nevoie de acest lucru și nu își pot permite sau au venituri mici. Pentru acest lucru vor fi selectate anumite persoane și se va întocmi o listă.

Reamintim faptul că Centrul Medical are sediul în Dorohoi, strada Grigore Ghica nr. 38, vis-a-vis de Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi. Centrul Medical Natural Global aparține de Fundația NATURAL GLOBAL, cu sediul în localitatea Brănești – Islaz, județul Ilfov, se ocupă cu servicii medicale și este autorizată de Ministerul Sănătății cu autorizația de funcționare nr. 60/31.07.2014.

Date contact:
Fax: 0318.176.754
Tel: 0757.178.4780757.178.478
E-mail: [email protected]
Web: www.naturalglobal.ro





Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web