Dorohoi News Logo

Femeia din Gherghel ajunsă în stare gravă la spital a decedat

Batrana in stare grava

Femeia în vârstă de 88 de ani, din localitatea Gherghel, comuna Şendriceni, care a ajuns, marți, 26 august 2014, la spital în comă, după ce s-a intoxicat cu diluant, a decedat.

Aceasta a fost internată pe Secția de Reanimare a Spitalului Județean Mavromati Botoșani, dar din păcate medicii nu au mai putut-o salva. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„Din primele verificări efectuate nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală, însă continuăm cercetările pentru a stabili în mod cert toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, urmând să soluționam procedural cauza coroborat și cu rezultatele provizorii ale necropsiei”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inpectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Reamintim faptul că Anica B. a fost găsită căzută în curte, fiind transportată inițial la Spitalul Municipal din Dorohoi, dar din cauza stării extrem de grave în care se află a fost transferată la Spitalul Județean Mavromati Botoșani. Totodată aceasta prezența și urme de violență pe gât și pe torace.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web