Dorohoi News Logo

Primim la Redacţie: Noul strat asfaltic este un dezastru – FOTO

Dorohoi strada asfaltata

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui dorohoian, cu dorinţa de a fi publicată pe site-ul nostru.

Redăm integral acest text:

Avand in vedere lucrarile de asfaltare care se desfasoara in oras trag un semnal de alarma. Multi cred ca aceste lucrari se fac cu bani europeni, deci nu sunt din banii nostri, si nu conteaza calitatea lucrarilor. Nimic mai fals. Este bine de stiut ca banii europeni sunt si banii nostri, deoarece tara noastra contribuie si ea la bugetul UE deci sunt in joc si banii nostri. Am constatat cu stupoare trecand pe la intersectia strazilor Muncii cu Lt. Andrei ca noul strat asfaltic turnat este un dezastru. Dupa prima ploaie mai serioasa, asfaltul s-a deteriorat intr-un mod jalnic. In unele locuri apa a ridicat asfaltul si cu 10 cm, au aparut multe fisuri si „bombe" in asfalt. Este inadmisibil cum firma care se ocupa de asfaltare care are ca motto „Puterea lucrului bine facut”, isi bate joc de banii nostri (reamintesc ca banii europeni sunt si banii nostri). Daca nici doua saptamani nu a rezistat asfaltul nu vreau sa imi imaginez ce va fi mai incolo. Am atasat foto ca sa vedeti si voi puterea lucrului bine facut.

(Cata minte sa ai sa distrugi terasamentul vechi care a rezistat decenii si sa il inlocuiesti ca sa aiba unde intra banii...? se putea foarte simplu ca peste terasamentul actual sa se toarne un singur strat  de o calitate mai buna si gata, da nah... nu trebuiau sa intre si banii in ceva...? Jalnic... si cam tot orasul vad ca distrug terasamentul vechi si pun inapoi 2 straturi de 5 cm... de o calitate dupa cum vedeti in imagini...)

Domnilor „specialisti" chiar ne luati pe toti de prosti?... stiu domniile voastre ce stiu ca majoritatea cam asa sunt...


NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

Reamintim cititorilor noşti, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante, vă rugăm să ne contactaţi la Tel: 0740.711.811 sau Email: [email protected]

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web