Dorohoi News Logo

Consilierii locali se întrunesc astăzi în ședința ordinară a lunii august - Vezi ordinea de zi!

sedinta

Consilierii dorohoieni se întrunesc joi, 28 august 2014, în ședința ordinară din luna august a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi.

Ședința va avea loc la ora 15:00, la Casa Municipală de Cultură Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotarare privind introducerea unor suprafete de teren in inventarul domeniului privat al municipiului Dorohoi;

2. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii terenului aferent locuintei d-nei Danalache Liliana, situat in strada Plopilor nr.3B, PC 1248, in suprafata de 298 mp, in baza raportului de evaluare intocmit de expert evaluator autorizat;

3. Proiect de hotarare privind aprobarea garantarii imprumutului bancar in suma de 4.500.000 lei pentru finantarea unor proiecte de investitii de interes public local si desemnarea imputernicitilor pentru semnarea contractului de credit si a tragerilor de credit;

4. Proiect de hotarare
privind numirea unei comisii pentru evaluarea performantelor manageriale ale d-nei Murariu Valuta, in calitate de manager al Casei de Cultura a Municipiului Dorohoi, pentru perioada 01.01.2013-31.12.2013;

5. Proiect de hotarare privind delegarea gestiunii serviciului comunitar de transport public local persoane prin curse regulate.

6. Proiect de hotarare privind aprobarea efectuarii de cheltuieli din bugetul local in suma de 65.000 RON pentru manifestarile ocazionate de "Zilele municipiului Dorohoi" 2014.

7. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei Plan Urbanistic de Detaliu - " Consolidare, amenajare pavilion administrativ si extindere S.P.F Dorohoi-str. Grigore Ghica nr.62B, mun. Dorohoi, jud. Botosani. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web