Dorohoi News Logo

Trenul regional Dorohoi – Iași a luat foc în Broscăuți! - VIDEO/FOTO

Incendiu tren Dorohoi-Iasi_05

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi vineri, 29 august 2014, în jurul orei 05:30, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la o garnitură de tren în sat Broscăuți, comuna Broscăuți.

La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi. Pompierii au intervenit prompt pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la o garnitură de tren ce efectua cursă regulată Dorohoi - Iași.

Trenul, cu două garnituri, a plecat din Gara Dorohoi către Iași la ora 05:21. În prima garnitură se aflau călători, iar a doua garnitură era goală, aceasta urmând ca să fie pusă în lucru din Trușești, deservind astfel navetiștii.

Din primele cercetări este posibil ca incendiul să fi izbucnit din cauza unui scurcircuit produs la cea de-a doua garnitură de tren. (Andrei B.)



Autor: DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web