Dorohoi News Logo

Start Moto Party Dorohoi 2014: Peste 100 de motocicliști au sosit și au început petrecerea! - FOTO

Moto Party Dorohoi 2014_33

Motor Grup Dorohoi format din Adrian Predeanu, Andrei Vamvu, Ştefan Iulian Şfabu şi Alexandru Axinte a luat iniţiativa, în 2013, de a organiza un Moto Party la Dorohoi. După ce anul trecut ideea  a prins contur și evenimentul s-a desfășurat „ca la carte”, s-au hotărât să continue proiectul și să organizeze cea de-a II-a ediție a Moto Party Dorohoi.

Participanţii au început să sosească vineri, 29 august 2014, în Parcul Brazi unde au fost întâmpinaţi cu produse tradiţionale româneşti. Seara aceștia s-au bucurat de jocuri, concursuri și concertele celor de la Odyssey / Dudu Isabel (Vocea României) & Vespera.

„Avem o participare foarte bună și se pare că vom avea peste 100 de motoare prezente la Moto Party Dorohoi. Participanții vor dormi la corturi, iar cei care au dorit și-au închiriat camere în Dorohoi. Ne vom simți bine și sperăm să fie o paradă spectaculoasă pentru dorohoieni.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Adrian Predeanu, organizator al evenimentului. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web