Dorohoi News Logo

Licitație organizată de Primăria Dorohoi pentru transport public local pe traseul Centru – Cartier Putreda

Primaria Dorohoi

Consiliul Local al Municipiului Dorohoi scoate la licitație publică marți, 30 septembrie 2014, ora 11:00, la Sediul Primăriei Municipiului Dorohoi din strada A. I. Cuza nr. 41, delegarea gestiunii serviciului comunitar de transport public local de persoane prin curse regulate, pentru traseul Centru – Cartier Putreda.

Înscrierea la licitație, documentația (caietul de sarcini) licitației și relații suplimentare se pot obține de la Compartimentul Autorizare Agenți Economici și Transportului Public Local și Taximetrie din cadrul Primăriei Municipiului Dorohoi începând de marți, 9 septembrie 2014, între orele 08:00 – 10:30, exclus sâmbătă și duminică.

Durata limită de înscriere la licitație este joi, 25 septembrie 2014, orele 14:00. În cazul în care la licitație nu se vor prezenta minim doi ofertanți, licitația se va relua după șapte zile calendaristice cu ofertantul înscris.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web