Dorohoi News Logo

Dorin Alexandrescu: „Asigur dorohoienii că banii din taxe și impozite, vor fi folosiți cu eficiență maximă”

Dorin Alexandrescu FOTO

Primarul Dorin Alexandrescu asigură cetățenii municipiului Dorohoi cu privire la faptul că atât banii europeni și guvernamentali cât și cei din taxe și impozite locale vor fi folosiți cu eficiență maximă, executându-se lucrări de bună calitate.

„Nu vreau să grăbesc constructorii să efectueze lucrări din municipiul Dorohoi înainte de termenele stabilite. Având în vedere că sunt foarte multe șantiere vreau să spun că primarul nu este responsabil de anumite neconformități care se întâmplă. Atunci când acestea sunt semnalate eu le aduc la cunoștința constructorilor, a proiectanților, a diriginților de șantier și a persoanelor cu atribuțiuni în domeniu care vor lua măsurile care se impun.”
, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Acesta a dat ca exemplu un trotuar care este neconform sau o porțiune de stradă care nu se ridică la standardele impuse, practic un loc în care nu s-au făcut lucrările corespunzătoare. Aici cei îndreptățiți vor lua măsuri de întrerupere și refacere a lucrărilor.

„Mai mult decât atât sunt printre puținii primari care am impus garanții de execuție până la zece ani, pentru că văd de multe ori că mai sunt anumite zone în care lucrările nu sunt chiar în conformitate cu documentația tehnică, însă acolo sunt abilitate, așa cum spuneam organele competente să ia măsuri de încetare, remediere sau refacere în totalitate a lucrărilor. Eu cred că acest lucru este cea mai mare dovadă a bunei intenții a mele ca lucrările care se fac în Dorohoi să fie de bună calitate.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web