Dorohoi News Logo

Muzică și distracție cu DJ Sava & Raluka la Dorohoi: „Lumea este foarte veselă, a fost perfect!” - VIDEO / FOTO

Zilele Municipiului Dorohoi 2014_DJ Sava & Raluka_00

Prima zi de distracție la Zilele Municipiului Dorohoi 2014 s-a încheiat în prezența a câteva mii de dorohoieni care au cântat şi au dansat alături de DJ Sava & Raluka.

După ce Sunrise Inc a încălzit publicul, DJ Sava & Raluka au reușit să îi facă pe dorohoieni să se distreze și să uite de frigul de afară.

După celebrele piese „Lasă-mă-mi place” și „Aroma”, DJ Sava & Raluka și-au luat rămas bun de la dorohoieni și au coborât de pe scenă.

„Mi-a plăcut foarte tare, lumea este foarte veselă și este plină de viață, lucru care este foarte important pentru oricare concert. Atât timp cât lumea se simte bine și noi ne simțim bine, deci a fost perfect. A meritat drumul lung, nu contează câte ore facem pe drum pentru că tot timpul merită. A meritat să venim și aici și ne vom întoarce de fiecare dată când ne veți chema.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Raluka. (Andrei B.)



Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web