Dorohoi News Logo

Show incendiar făcut de Ellie White la Zilele Municipiului Dorohoi 2014 – VIDEO/FOTO

Zilele Municipiului Dorohoi_Ellie White_00

Cea de-a doua zi de distracţie la Zilele Municipiului Dorohoi 2014 s-a încheiat sâmbătă, 4 octombrie 2014, cu un concert incendiar semnat Ellie White.

Mii de fani s-au adunat în fața scenei amplasată pe strada 1 Decembrie din Dorohoi, în imediata vecinătate a stadionului municipal „1 Mai”. Alături de două dansatoare în ţinute extravagante, cântăreaţa a fost primită de dorohoieni cu aplauze şi ţipete. Ellie White a interpretat mai multe melodii cunoscute cum ar fi „Zi ceva”, „Sete de noi”, „Nu te mai caut”, „Hotel” și „Lacrimi de înger”.

Show-ul s-a încheiat cu aplauze furtunoase din partea publicului dorohoian și zeci de poze și autografe acordate de artistă după ced a coborât de pe scenă.

„Întotdeauna mi-au plăcut concertele din zona Moldovei, așa că și acesta a fost unul excepțional. A fost un public extraordinar, m-am simțit minunat, mi-au plăcut foarte mult cum au reacționat, au cântat alături de mine, au știut piesele și s-au simțit bine.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Ellie White. (Andrei B.)



Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web