Dorohoi News Logo

Primarul comunei sucevene Adâncata, cercetat pentru că ar fi lovit cu biciul peste picioare un vecin

poza.primarie

Primarul comunei sucevene Adâncata, Viorel Cucu (PDL), este cercetat penal pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere şi violare de domiciliu, el fiind acuzat de un vecin că l-a lovit cu un bici peste picioare, iar de altul că i-a fisurat parbrizul maşinii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, în urma primelor verificări s-a stabilit că primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, şi soţia sa au venit acasă sâmbătă seară, iar înainte de a merge la locuinţa lor, ei au intrat în curtea vecinilor, edilul având un conflict verbal cu aceştia. Membrii familiei vecine se ocupă, la fel ca şi familia primarului, de exploatarea şi comercializarea pietrei de Adâncata, scrie Mediafax.ro.
 
În timpul conflictului, Viorel Cucu, care avea un bici la el, a lovit peste picioare un tânăr, membru al familiei vecine.

După ce a plecat de la familia respectivă, primarul a lovit cu coada biciului parbrizul maşinii unui alt vecin, care se ocupă şi el cu exploatarea şi comercializarea pietrei de Adâncata. În urma loviturii, parbrizul autoturismului s-a fisurat.

Cei doi vecini au depus plângere la Poliţie, primarul fiind cercetat pentru loviri şi alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu. Sursa: realitatea.net

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web