Dorohoi News Logo

Primim la Redacţie – Parcarea din Aleea Ghiocelului un loc în care noroaiele dau bătăi de cap

Parcare resedinta

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui dorohoian, a unui cititor al publicaţiei noastre, cu dorinţa de a fi publicată pe site-ul nostru.

Redăm integral acest text:

Bună ziua! Fiind un cetățean al municipiului Dorohoi, urmăresc zilnic acest site și nu am putut trece indiferent peste acele titluri „Primim la redacție". Problema mea și a locatarilor, care plătesc locurile de parcare, ar consta în noroaiele care ne cam dau bătăi de cap. Problema noastra a început în momentul în care s-a hotărât schimbarea bordurilor. Domnii de la firma care s-au ocupat de acest lucru au lăsat în urmă doar noroaie fără pic de piatră. La un moment dat eu și cu vecinul de parcare am hotărât să aducem niște piatră pe care am întins-o pe locurile noastre... Toate bune și frumoase doar că la nici două zile distanță muncitorii s-au întors cu un excavator de mici dimensiuni și au montat acele guri de scurgere care vin exact la capătul locurilor noastre, pe unde bineînțeles trec și pietonii, neexistând trotuare. Toata piatra de pe locurile noastre au băgat-o lângă acea gură în pământ, iar pământul scos l-au lăsat pe locurile noastra, tasându-l. Acum, odată cu sosirea toamnei și a ploilor de altfel, este imposibil de circulat astfel încât încalțămintea să frămână ca la plecarea din casă. În speranța că cine are de auzit va auzi și cine are de văzut va vedea, vă mulțumesc și vă doresc o zi buna!

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

Reamintim cititorilor noşti, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante, vă rugăm să ne contactaţi la Tel: 0740.711.811 sau Email: [email protected]

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web