Dorohoi News Logo

Consilierii locali se întrunesc astăzi în ședință extraordinară - Vezi ordinea de zi!

Consilierii dorohoieni

Consilierii dorohoieni se întrunesc luni, 6 octombrie 2014, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi.

Ședința va avea loc la ora 15:00, la Casa Municipală de Cultură Dorohoi. Reamintim că şedinţele Consiliului Local sunt publice, la aceste şedinţe pot participa şi cetăţeni ai municipiului Dorohoi.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Local, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea executarii lucrarilor la obiectivul "Modernizare cale acces, alei, borduri, parcare - Spital Municipal Dorohoi", precum si indicatorii  tehnico-economici aferenti.

2. Proiect de hotarare  privind aprobarea proiectului in faza SF si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "Locuinte pentru tinret destinate inchirierii, str. 1 Decembrie, f.n., Mun. Dorohoi, judet Botosani - etapa III.1- 48 apartamente".

3. Proiect de hotarare privind schimbarea destinatiei locuintei situata in Mun.Dorohoi, str. Drochia nr. 2, ap. 3 (formata din 3 camere), din locuinta sociala (amenajata pentru situatii de urgenta), in locuinta de necesitate, precum si repartizarea acesteia in regim de urgenta la doua familii - Roman Maria si Roman Simona.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web