Dorohoi News Logo

Accident de circulație grav produs pe drumul Dorohoi-Botoșani! Victime încarcerate și trei mașini distruse! FOTO

Accident grav pe drumul Dorohoi-Botosani_02

Patru persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botoșani în urma unui accident grav produs în  dimineața zilei de miercuri, 8 octombrie 2014, pe drumul național Dorohoi-Botoșani, în apropiere de Popasul Cucorăni.

Din câte se pare, un autoturism Dacia Duster, înmatriculat în București, circula dinspre Botoșani spre Dorohoi, iar la un moment dat a ieșit din coloană, a intrat în depășire pe linie continuă și s-a izbit în plin într-un autoturism Volkswagen Golf, cu număr de  Botoșani, care circula din sens opus.

În urma impactului, autoturismul Volkswagen Golf a fost proiectat într-un copac, iar un al treilea autoturism, Volkswagen Passat, care circula în spatele VW Golf, a ajuns și el în decor.

Două persoane au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a tăia din caroseria mașinilor. Cele două victime și încă două persoane care au fost rănite în accident au fost transportate la Spitalul Județean Botoșani. Sursa: stiri.botosani.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web