Dorohoi News Logo

Femeie și tânăr din Cristinești în stare gravă după accidentul produs pe drumul Dorohoi-Botoșani

Accident grav pe drumul Dorohoi-Botosani_03

Echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani au preluat patru victime de la locul accidentului ce a avut loc miercuri, 8 octombrie 2014, pe drumul național Dorohoi-Botoșani, în dreptul Popasului Cucorăni.

Două dintre ele sunt în stare foarte gravă, mai exact pasagerii din VW Golf, care au rămas încarcerați. La Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani a ajuns șoferul autoturismului VW Golf, Constantin D., de 25 de ani, din Cristinești și Sofia B., în vârstă de 66 de ani, din Dragalina, comuna Cristinești, care era pasageră în Golf pe scaunul din dreapta-față.

Cei doi sunt în stare gravă și cel mai probabil femeia va fi trimisă la Iași. Medicii botoșăneni au mai transportat la spital pe Bogdan P., din Botosani, în vârstă de 22 ani, șoferul mașinii Dacia Duster, care ar fi provocat accidentul, dar și pe Liviu B., în vârstă de 37 de ani, din Cristinești, pasager pe bancheta din spate a Golfului.

„De la locul accidentului am preluat patru victime, dintre care două încarcerate. O femeie de 66 de ani, care prezenta un politraumatism prin accident rutier, un traumatism cranio-facial, o plagă la nivelul regiunii frontale, multiple plăgi la nivelul cavității bucale și buză superioară și traumatism la nivelul coloanei vertebrale. A doua victimă încarcerată, un bărbat de 25 de ani, prezenta un traumatism cranio-facial și un traumatism la nivelul coloanei vertebrale cervicale. Celelalte două victime erau stabile hemodinamic și nu puneau probleme deosebite”, a declarat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoșani, citat de stiri.botosani.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web