Dorohoi News Logo

Veste bună pentru dorohoieni! Drumul Național 29B Dorohoi - Botoșani va fi asfaltat complet

Asfaltare DN29B

În urmă cu aproximativ o lună, s-a finalizat un proiect foarte util pentru dorohoieni și anume asfaltarea Drumului Național 29B pe o porțiune de aproximativ cinci kilometri, până în dreptul localității Saucenița.

Totuși, conform oficialilor de la CNADNR (), drumul DN 29B care face legătura dintre Dorohoi și Botoșani va continua să fie asfaltat până la intrarea în municipiul Botoșani. Asfaltarea urmează să înceapă în această toamnă în cazul în care vremea va permite acest lucru, iar dacă nu cu certitudine acest lucru se va întâmpla în primăvara anului viitor.

„Mulți dorohoieni m-au întrebat de ce s-a oprit asfaltarea în localitatea Saucenița și dacă se va asfalta până la Botoșani. M-am informat la CNADNR cu privire la acest lucru și au spus că sunt speranțe ca lucrările să înceapă în acest an daca timpul va permite, iar dacă nu, sigur în primăvara anului viitor se va face asfaltarea și se vor continua lucrările de reabilitare de la Saucenița până la Botoșani.”,
a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web