Dorohoi News Logo

Primim la redacție. Unii cetățeni ai municipiului umbresc eforturile făcute de autoritățile locale - FOTO

gunoi

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui dorohoian, a unui cititor al publicaţiei noastre, cu dorinţa de a fi publicată pe site-ul nostru.

Redăm integral acest text:

Actiunile autoritatilor locale de a face din urbea noastra un loc curat si placut este contracarata de „cetateni” ai orasului care, in drumul lor spre munca, uita unde sunt amplasate buncarele de gunoi si arunca, la intamplare, resturile menajere. Nu de multe ori ne este dat sa vedem pungi cu gunoi aruncate chiar daca in apropiere sunt amplasate buncare. Marți, 21 octombrie 2014, langa blocul C7 de pe B-dul Victoriei zaceau doua pungi de gunoi lasate de un cetatean al orasului, bautor de bere la pet si fumator de tigari ucrainiene. Ce a uitat cetateanul, in afara de locul unde este buncarul, este o factura ce l-a demascat. Daca cineva il cunoaste sa il anunte ca si-a uitat gunoiul intr-un loc nepotrivit. Politia locala ar trebui sa identifice astfel de cetateni si sa aplice legea, poate asa vor  fi descurajate asemenea practici. Ma intreb cum va face conducerea municipiului sa determine cetatenii sa colecteze selectiv gunoaiele?

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

Reamintim cititorilor noşti, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante, vă rugăm să ne contactaţi la Tel: 0740.711.811 sau Email: [email protected]

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web