Dorohoi News Logo

Caz șocant: Un dorohoian a căzut într-un fier beton care i-a intrat prin gură și s-a oprit în gât

ambulanta

Un bărbat de 68 de ani, din Dorohoi, a alunecat în gospodărie şi a căzut cu gura într-un fier beton de aproximativ 60 de centimetri lungime. Bucata de metal, cu cârlig la capăt, a pătruns prin limbă, a trecut prin trahee şi s-a oprit aproape de coloana vertebrală.

Din câte se pare, Gheoghe M. în vârstă de 68 de ani, din Dorohoi, era în gospodărie și s-a împiedicat căzând peste niște BCA, în care erau și câteva bucăți de fier-beton, una dintre acestea perforându-i limba și oprindu-se în zona omușorului. Pompierii au intervenit cu echipajul de descarcerare grea și au tăiat metalul din exterior, până la nivelul buzelor. O bucată de câțiva centimetri, la capăt în formă de cârlig, a rămas în gura dorohoianului, care a fost transportat în regim de urgență la Clinica de Chirurgie Oro-buco-maxilo-facială din Iaşi.

Medicii botoşăneni spuneau că bărbatul a avut mare noroc. „Faptul că bara de fier beton avea capătul îndoit a făcut ca aceasta să se oprească înainte să atingă coloana cervicală, situaţie în care victima, foarte probabil, ar fi murit pe loc”, au explicat aceştia.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web