Dorohoi News Logo

Primim la redacție - „Furturile s-au înmulțit de la o zi la alta și nimeni nu face nimic concret”

hoti spargere

Am primit pe adresa redacţiei Dorohoi News, o sesizare venită din partea unui cititor al publicaţiei noastre, cu dorinţa de a fi publicată pe site-ul nostru.

Redăm integral acest text:

„Doresc sa va supun atentiei un lucru cat se poate de real si de revoltator care se inregistreaza pe raza Comunei Hiliseu-Horia, Botosani.

De o bucata de vreme si cu precadere in anul 2014, au avut loc o serie de furturi din locuinte / magazine, pentru care nici in ziua de azi nu s-au gasit autorii. In ultima jumatate de an se poate stabili un tipar: furt din locuinte, concentrat intr-o anumita zona, in centrul de comuna: satul Horia. Desi organele abilitate au fost sesizate in scris, nicio ancheta nu a demarat in adevaratul sens al cuvantului, pagubitii nefiind informati asupra niciunui rezultat.

Tin sa mentionez ca ABSOLUT fiecare domiciliat al Comunei Hiliseu-Horia contribuie la nivel local cu taxa pentru paza, inclusiv pensionarii foarte in varsta. Cum furturile s-au inmultit de la o zi la alta in aceasta comuna si nimeni nu face nimic concret, am ajuns sa ne temem chiar si pentru siguranta proprie (inca putin si se vor intampla nenorociri: din fericire in acest sens, niciodata hotul nu a fost surprins in fapt, pentru ca daca ar fi fost asa, nu se stie la ce se putea ajunge-vorbele „te strange de gat” sau „iti da in cap” nu sunt simple vorbe, lucrurile acestea chiar exista si se intampla tot mai des printre noi).

Acestea fiind spuse, sper ca autoritatile in drept sa se autosesizeze in acest sens. Va multumesc anticipat.”


NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

Reamintim cititorilor noşti, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante, vă rugăm să ne contactaţi la Tel: 0740.711.811 sau Email: [email protected]

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web