Dorohoi News Logo

Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății: „Din punctul meu de vedere lucrurile se pot rezolva la Dorohoi”

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu la Dorohoi_21

Prezent într-o vizită de lucru la Spitalul Municipal Dorohoi, Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății, a primit mai multe solicitări referitor la care acesta a confirmat faptul că se pot rezolva și le va avea în vedere.

Solicitările se referă în principal la finanțarea CPU din transferuri de la bugetul de stat, dotarea cu un Computer Tomograf, reabilitarea blocului materno-infantil și modificarea structurii organizatorice a spitalului prin suplimentarea numărului de paturi de spitalizare de zi de la 30 de paturi la 50 de paturi.

„A fost o vizită scurtă ca să văd cum funcționează linia de gardă și am confirmat faptul că aveți un CPU care este funcțional. De la 1 ianuarie 2015 va primi finanțare de la Ministerul Sănătății, noi am aprobat linia de gardă și am mai avut o discuție cu managerul cu care m-am văzut și la București. Acesta mi-a adresat și câteva solicitări legate de blocul operator de la maternitate și în principal pentru Computerul Tomograf. Aici vom contribui și noi și văd că managerul este foarte bun, având în vedere că nu are datorii foarte mari și mi-a promis va reușit să aducă medic pentru Computerul Tomograf, deci din punctul meu de vedere lucrurile se pot rezolva.”, a declarat pentru Dorohoi News, Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății.

Reamintim faptul că ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a ajuns luni, 10 noiembrie 2014, la Botoșani, acesta având programate vizite de lucru la Spitalul de Recuperare „Sf. Gheorghe” din Botoșani, Spitalul Municipal Dorohoi și Spitalul din Darabani. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web