Dorohoi News Logo

Ceremonie de depunere a jurământului de credință la Primăria comunei Ibănești

Ibanesti_7

În cadrul unei ceremonii festive, astăzi, 14 noiembrie 2014, doi angajați din cadrul Primăriei comunei Ibănești, au depus jurământul de credință al funcționarului public, în fața primarului comunei Ibănești, domnul ing. Romică Magopeț, în prezența d-nului viceprimar Lavric Săvel, a d-nulului secretar Doroftea Mihai, a întreg Corpului funcționarilor publici, precum și a personalului contractual.

La numirea în funcție, în temeiul art. 62, alin. 6, din Legea nr. 188/1999 privind statutul funcționarilor publici, funcționarii și-au luat angajametul să respecte Constituția, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să aplice în mod corect și fără părtinire legile țării, să îndeplinească în mod conștiincios îndatoririle ce le revin în exercitarea funcției publice, să respecte secretul profesional și normele de conduită profesională și civică.

După intonarea imnului național, dl. Primar ing. Romică Magopeț i-a felicitat pe cei care au fost numiți în funcție publică și le-a solicitat să dea dovadă de responsabilitate, imparțialitate, promptitudine și de implicare în activitatea de zi cu zi.

„Activitatea de astăzi are un caracter solemn, iar obligațiile asumate prin jurământ sunt de natură juridică, respectiv obligația de respectare a legii și de apărare a intereselor cetățenilor. Funcția publică presupune multă responsabilitate și grijă față de problemele cetățenilor. Oamenii au nevoie să fie respectațiși tratați cu profesionalism atunci când se adresează unei instituții. Primăria comunei Ibănești este o instituție care se ghidează după principiile care definesc valorile unui cetățean european și implicit ale unui funcționar public: demnitate, egalitate, justiție, solidaritate, libertate.Întregul colectiv promovează egalitatea, corectitudinea și dreptatea. Vă felicit pentru faptul că de astăzi faceți parte din Corpul funcționarilor publici și vă doresc mult succes în activitate.”, a spus dl. Primar ing. Romică Magopeț.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web