Dorohoi News Logo

Patru eleve izbite de o mașină scăpată de sub control pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi - FOTO

Accident pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi_10

Accident de circulație produs marți, 18 noiembrie 2014, în jurul orei 13:50, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în apropierea Sălii Polivalente.

Din primele cercetări se pare că Vasile I., în vârstă de 21 de ani, din Dorohoi, circula cu un autoturism Dacia Logan pe sensul de urcare al Bulevardului Victoriei, iar după sensul giratoriu din dreptul Sălii Polivalente a pierdut controlul volanului și a pătruns pe trotuar. Aici a surprins și accidentat patru fete în vârstă de 16 ani, care se întorceau de la școală. Victimele, Mihaela A., Alexandra Z., Alexandra B. și Iuliana M., au fost acroșate și au suferit politraumatisme.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe care au preluat victimele și două echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi care au constatat cele întâmplate și au continuat cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„Am fost sesizați de producerea unui accident de circulație pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi. Ajunși la fața locului am constatat faptul că este vorba de un autoturism care a pătruns de pe partea carosabilă pe trotuarul din partea dreaptă, sensul de mers Dorohoi-Botoșani. Pe trotuar a surprins și accidentat patru fete minore care au fost transportate la spital. Cauzele producerii accidentului urmează să le stabilim în urma cercetărilor pe care le stabilim la fața locului.”, a declarat pentru Dorohoi News, Adrian Nenișcu, agent principal în cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi.

Cele patru victime au fost transportate la Spitalul Municipal Dorohoi unde au primit primele îngrijiri necesare, ulterior acestea fiind transportate la Spitalul de Copii Botoșani la chirurgie infantilă, pentru investigații amănunțite.

„Au venit patru victime ale unui accident de circulație, toate minore. Acestea s-au prezentat cu politraumatisme, în general fără leziuni majore și au fost dirijate către Spitalul de Copii Botoșani la chirurgie infantilă, pentru investigații suplimentare. După cum spuneam este vorba de politraumatisme cu traumatisme cranio-faciale, traumatisme de gambă și o fractură de gleznă cu luxație la una dintre victime. La prima consultație acestea nu aveau leziuni vitale sau cu potențial agravant imediat.”, a declarat pentru Dorohoi News, medicul de gardă Valerian Andrieș. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web