Dorohoi News Logo

Strada Colonel Vasiliu din Dorohoi: S-a semnat contractul și s-a dat ordinul de începere a lucrărilor!

Reabilitare strada

În urmă cu aproximativ două săptămâni, primarul municipiului Dorohoi anunța faptul că Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a mai alocat o tranșă de bani pentru proiectul de reabilitare a străzii Colonel Vasiliu, iar dacă nu apar contestații, se va vom putea da ordinul de începere lucrărilor.

„Între timp, în urma solicitărilor pe care le-am făcut și având în vedere că mai este timp până la sfârșitul anului, am mai făcut o solicitare și am mai primit încă 500.000 de lei. Acum am avea cu ce începe lucrările pe strada Colonel Vasiliu. Totuși, vreau să menționez faptul că nu numai că am primit banii, dar în cel mult 10 zile, dacă nu apar contestații, vom putea da ordinul de începere lucrărilor pe strada Colonel Vasiliu.”,
declara pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, pe data de 8 noiembrie 2014.

După aceste declarații, lucrurile au mers în linie dreaptă cu proiectul de reabilitare a străzii Colonel Vasiliu și  nimeni nu a contestat licitația de atribuire a lucrărilor fapt pentru care municipalitatea a semnat contractul de execuție și a dat și ordinul de începere a lucrărilor.

„Conform programului anunțat, am semnat contractul de execuție pentru lucrările de pe strada Colonel Vasiliu și am dat și ordinul de începere a lucrărilor. Câștigătoare este firma Delta Con din Dorohoi. Lucrările vor începe cât mai curând, dacă vremea o va permite pentru că trebuie să se cheltuiască cei peste 500.000 de lei. Aș dori să precizez și faptul că sper încă ca cei de la Nova Apaserv să reușească să contracteze lucrarea pentru apă și canal în acea zonă, pentru a nu fi nevoiți să facem alte intervenții după începerea sau chiar finalizarea lucrării.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Reamintim faptul că acest proiect de reabilitare a străzii Colonel Vasiliu are o valoare de 7.000.000 lei, în acești bani fiind prinse canalizarea pluvială, trotuarele și trama stradală care trebuie să reziste la traficul greu. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web