Dorohoi News Logo

Una din elevele din Dorohoi implicate în accidentul de marți a fost operată. Vezi starea victimelor!

Fete accidentate_Spitalul de Copii Botosani_01

Cele patru eleve surprinse și accidentate pe trotuar, în apropierea Sălii Polivalente din Dorohoi, de șoferul autoturismului scăpat de sub control, se află în afara oricărui pericol.

Internate la Spitalul de Copii Botoșani, fetele, Alexandra Z., Mihaela A., Iuliana M. și Alexandra B. prezintă plăgi la genunchi și la cap, fractură nazală, lovituri ușoare la picioare și fractură la gleznă și la gambă.

O atenție mai deosebită a medicilor a fost la Alexandra B. care a suferit o fractură la gleznă și la gambă, iar în cursul zilei de joi, 20 noiembrie 2014, a necesitat o intervenție chirurgicală.

„Am făcut mai multe examene medicale și suntem bine. Colega noastră Alexandra B. a necesitat astăzi o operație la gleznă însă se simte și ea bine. Din spusele medicilor cred că vom fi externate toate patru în cursul acestei săptămâni.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Alexandra Z., una dintre cele patru eleve implicate în accident.

Reamintim faptul că marți, 18 noiembrie 2014, în jurul orei 13:50, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în apropierea Sălii Polivalente, patru eleve au fost implicate într-un accident de circulație. Din primele cercetări se pare că Vasile I., în vârstă de 21 de ani, din Dorohoi, circula cu un autoturism Dacia Logan pe sensul de urcare al Bulevardului Victoriei, iar după sensul giratoriu din dreptul Sălii Polivalente a pierdut controlul volanului și a pătruns pe trotuar. Aici a surprins și accidentat patru fete în vârstă de 16 ani, Mihaela A., Alexandra Z., Alexandra B. și Iuliana M. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web