Dorohoi News Logo

Cătălin Zaharii: „Lucrările programate de Nova Apaserv sunt în grafic”. Vezi când vine apa!

Lucrari Nova Apaserv

Lucrările programate SC Nova Apaserv SA Botoșani, pentru care a fost necesară sistarea alimentării cu apă pe rețeaua Bucecea - Dorohoi - Botoșani – Flămânzi, sunt în grafic.

Conform reprezentanților Nova ApaServ, muncitorii intervin pentru înlocuirea a două vane în Cătămărăști, lucrările la cele două puncte din municipiul Botoșani și cel din Bucecea fiind terminate până la această oră (n.r. sâmbătă, 22 noiembrie 2014, ora 21:00).

„Lucrările de la Bucecea s-au terminat, la fel și cele de la Botoșani. Acum se lucrează la Cătămărăști, unde se schimbă două vane. Până la acest moment (n.r. sâmbătă, 22 noiembrie, ora 21:00) s-au terminat lucrările la una din vane și se lucrează la cea de-a doua. Mai durează încă trei-patru ore pentru lucrări, iar imediat după miezul nopții cred că se va începe din nou pomparea apei.”, a declarat pentru Dorohoi News, Cătălin Zaharii, şeful punctului de lucru Nova ApaServ Dorohoi.

Șeful punctului de lucru Nova ApaServ Dorohoi a mai afirmat și faptul că în cursul dimineții de duminică, 23 noiembrie 2014, cetățenii vor avea apă. Acesta a spus că echipa de la Dorohoi s-a pregătit pentru această întrerupere și bazinele de la Dealu Mare sunt pline, fapt ce favorizează ca în momentul în care ajung la Dorohoi primele picături de apă, să poată fi reluată pomparea la capacitate normală.

„După cum evoluează lucrările și nu intervin alte probleme, sper ca duminică, 23 noiembrie 2014, în jur de ora 08:00 dimineața să ajungă apa la Dorohoi. Noi suntem pregătiți și avem bazinele pline cu apă la Dealu Mare, iar când am primele semnale că apa ajunge la noi, vom începe imediat furnizarea apei către cetățeni. Cel târziu în jurul orei 10:00, cetățenii vor începe să aibă apă.”, a declarat pentru Dorohoi News, Cătălin Zaharii, şeful punctului de lucru Nova ApaServ Dorohoi.

Lipsa apei a afectat localitățile alimentate din sistemul de alimentare Siret, respectiv municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Bucecea, Flămânzi, precum și comunele Băluşeni, Brăeşti, Broscăuţi, Copălău, Cristeşti, Curteşti, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiţi, Stăuceni, Unţeni, Văculeşti, Vlădeni. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web